Image
Mazda CX-5
BOEK EEN PROEFRIT XXL
Highlight Euro
NU MET € 2.000 INRUILVOORDEEL
MOOI MOMENT VOOR EEN MAZDA
Contact opnemen

Mazda CX-5 - met € 2.000 inruilvoordeel

Mooi moment voor een Mazda, dankzij € 2.000 inruilvoordeel wanneer je je huidige auto inruilt voor een nieuwe
Mazda CX-5. We laten je graag (digitaal) kennismaken met het pronkstuk van Mazda en de onmisbare kracht van deze SUV. Neem contact met ons op.

Image
CX-5

Mooi moment voor een Mazda dankzij € 2.000 inruilvoordeel

De vernieuwde Mazda CX-5 heeft een enorme trekkracht, maar is daarnaast ook een toonbeeld van stille kracht dankzij de stijve carrosserie en doordachte geluidsdemping. En het krachtige lijnenspel volgens het Japanse Kodo design maakt hem ook sterk vanbuiten, door die typische Mazda-uitstraling. De Mazda CX-5 is dus op alle vlakken een onmisbare kracht. Dat zie je ook in de uitrusting:

  • Hoog trekgewicht, 1.800 kg tot 2.100 kg
  • Rijk uitgerust met 19-inch lichtmetalen velgen
  • Efficiënt brandstofverbruik dankzij cilinderuitschakeling


Zodra je plaatsneemt, voel je eenheid met de auto. Een eenheid die je niet meer wilt loslaten. Dat hoeft ook niet, dankzij het scherpe Private Lease aanbod waardoor je de vernieuwde Mazda CX-5 al rijdt vanaf € 36.990 of € 469 per maand met Mazda Private Lease!

Ben je geïnteresseerd in dit aanbod? Je kunt ons ook bereiken via WhatsApp. Klik op het WhatsApp icoon om direct een gesprek te starten.

whatsapptoken

BROCHURE / PRIJSLIJST

Image
Reserveer nu je Proefrit XXL

PROEFRIT XXL

Bij ons geen gewone proefrit, maar een Proefrit XXL. Je krijgt maar liefst een dag lang de Mazda van je keuze mee om te genieten van het rijplezier dat Mazda uniek maakt.

Interesse? Dan kun je hieronder een proefrit aanvragen. Na je aanvraag nemen we contact met je op voor een afspraak. Indien gewenst brengen we de auto bij je thuis, en halen hem de volgende dag weer op.

INTERESSE IN DE MAZDA CX-5

Bedankt voor jouw interesse in de Mazda CX-5. Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Type
Aanhef

DISCLAIMER

Mazda CX-5 2021 vanaf € 36.990. Gemiddeld verbruik Mazda CX-5 van 5,6 tot 8,0 liter per 100 km / van 17,9 tot 12,5 km per liter / CO2-uitstoot van 147 tot 182 g/km. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de nieuwe WLTP-testmethodiek. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic/mica lak en opties. Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met registratie uiterlijk 30 april 2021. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.