Image
Mazda
PLAN JE VAKANTIECHECK
ALL-SEASON BANDEN 25% KORTING
AAN ALLES GEDACHT

AAN ALLES GEDACHT

Wij hebben aan alles gedacht. Kom daarom deze zomer langs voor een uitgebreide vakantiecheck. Dan hoef je je geen zorgen te maken over veranderlijk weer, of onverwachte autopech, want voor maar € 24,95 lopen we jouw Mazda helemaal na op alle belangrijke punten. En kies, als je wilt, voor all-season banden met maar liefst 25% voordeel per band. Kom dus - vóórdat je op pad gaat - nog snel even langs. Dan weet je zeker dat je goed zit deze zomer!

Image
Mazda

VAKANTIECHECK NÚ VOOR € 24,95

Als je op vakantie gaat zorg je ervoor dat je overal goed op voorbereid bent en je alles thuis veilig en vertrouwd achterlaat. Maar zorg je er ook voor dat je veilig de weg op gaat? Kom langs dan lopen we alle onderdelen na die op orde moeten zijn, zodat je echt zorgeloos op reis kan gaan.

Image
Mazda

ALL-SEASON BANDEN 25% KORTING

Van dagenlang droog, tot een zomerse bui die opeens over je heen kan komen, het weer kan altijd opeens omslaan en dan is het fijn als je hebt gedacht aan all-season banden. Deze hebben bij praktisch elk weertype grip dus kom bij ons langs en profiteer van 25% voordeel, ook per losse band.

MAAK EEN AFSPRAAK

Maak een afspraak voor de vakantiecheck of kom langs voor de zomer aanbiedingen. Kom je er niet helemaal uit? We adviseren je graag.

Type
Aanhef

DISCLAIMER

Aanbod geldig tot en met 30 september 2022 of zolang de voorraad strekt.