Bruggink en de lockdown

Onze showroom is geopend voor verkoop op afspraak

Als je naar onze showroom komt, wijzen we je nog even op het volgende:

  • Om 1,5 meter afstand te bewaren zullen wij je zonder een handdruk begroeten.
  • Het is verplicht om in publieke binnenruimtes een mondkapje te dragen, zo ook in onze showroom. Heb je zelf geen mondkapje bij de hand? Bij de ingang van onze showroom hebben we volop mondkapjes liggen.
  • Op verschillende plekken in de showroom is handgel beschikbaar.
  • De balie, koffieautomaat en deurklinken worden extra gereinigd. Ook zullen onze monteurs o.a. het stuur, de versnellingspook en de handvatten van je auto extra reinigen voor en na de werkzaamheden daaraan. 
  • Voor de aankoop van een nieuwe Mazda of een gebruikte auto kun je echter ook telefonisch of online bij ons terecht.
  • De gekochte auto kan bij ons worden opgehaald, maar kan ook gratis bij je thuis of op een andere gewenste (openbare) locatie worden afgeleverd. De verkoopadviseur zal dan echter altijd op gepaste afstand uitleg geven. Na de opheffing van de lockdown kunnen wij je nog uitvoeriger voorlichting geven over je nieuw aangeschafte auto. Bij het thuis afleveren van een auto kunnen wij ook een inruilauto innemen.
  • De nieuwe Mazda of de occasion die je online hebt gezien, kun je ook bij je thuis laten brengen om de auto uitgebreider te bekijken. Ook een proefrit op afspraak aan huis behoort tot de mogelijkheden. Je kunt onze Verkoopadviseurs Nico (06 83546694) en Menno (06 57060897) rechtstreeks bellen of appen voor alle vragen en informatie. 

Onze werkplaats is voor alle voorkomende werkzaamheden geopend

Wil je een werkplaats afspraak maken of wijzigen, dan kan dit eenvoudig via het kopje “werkplaats afspraak maken” op onze website of kom bij dringende gevallen gewoon langs. De servicebalie van de werkplaats kun je via de showroom en via de ingang naast de werkplaats bereiken. Als je wilt wachten tot de werkzaamheden klaar zijn, ben je van harte welkom in onze coronaproof koffiecorner.

Neem voor de werkplaats contact op met Frank de Boer of Petra Bruggink: 0545 271517 of via het contactformulier.

Wij passen in ons bedrijf uiteraard alle geldende richtlijnen van RIVM, GGD en de overheid alsmede het BOVAG-protocol toe. Wijzigingen in de maatregelen zullen wij direct doorvoeren. We houden je daarvan op de hoogte.

JE BENT VAN HARTE WELKOM