De extra service van Bruggink

Wanneer je dat wilt kun je ook een afspraak maken voor een bezoek aan de showroom. Vanwege de Coronamaatregelen is dit in de avonduren nu helaas niet mogelijk.

Voor de aankoop van een nieuwe Mazda of een gebruikte auto kun je ook telefonisch of online bij ons terecht. De gekochte auto kan bij ons worden opgehaald, maar kan ook gratis bij je thuis of op een andere gewenste locatie worden afgeleverd. De verkoop-adviseur zal dan ter plekke uitvoerige voorlichting geven over je nieuw aangeschafte auto. Als we een auto bij je thuis afleveren, kunnen wij ook een inruilauto innemen.

De nieuwe Mazda of de occasion die je online hebt gezien, kun je bij je thuis laten brengen om de auto uitgebreider te bekijken. Ook een proefrit op afspraak aan huis behoort tot de mogelijkheden. Voor vragen en informatie kun je onze verkoopadviseurs Nico Bruggink (06 83546694) of Menno Wolferink (06 57060897) rechtstreeks bellen of appen. Zij zijn ook bereikbaar op het centrale nummer 0545 271517 en op nico@bruggink.nl of menno@bruggink.nl.