Image
Verkoop op afspraak

Bezoek aan de showroom ook zonder afspraak en mondkapje weer mogelijk

Een bezoek aan onze showroom is zonder afspraak en zonder mondkapje weer mogelijk. Onze verkoopadviseurs staan de hele dag voor je klaar om je behulpzaam te zijn zodat je in alle rust alle auto’s kunt bekijken. Voor vragen en informatie kun je Nico Bruggink (06 83546694) of Menno Wolferink (06 57060897) rechtstreeks bellen of appen. Zij zijn ook bereikbaar op het centrale nummer 0545 271517 en op nico@bruggink.nl of menno@bruggink.nl

Mocht dit je voorkeur hebben, kun je natuurlijk ook een afspraak maken, zelfs voor de avonduren (private shopping).

Voor een bezoek aan de showroom blijven de basisregels van toepassing, waaronder 1,5 meter afstand, hygiënemaatregelen en thuisblijven bij klachten. Wij zullen je dus niet met een handdruk begroeten. Op verschillende plekken in de showroom zijn naast handgel, indien gewenst ook mondkapjes beschikbaar. 

Onze werkplaats is voor alle voorkomende werkzaamheden geopend.

Wil je een werkplaatsafspraak maken of wijzigen, dan kan dit eenvoudig via het kopje ‘afspraak maken’ op onze website of kom bij dringende gevallen gewoon langs. 

Als je wilt wachten tot de werkzaamheden klaar zijn, ben je van harte welkom in onze coronaproof koffiecorner.

Neem voor de werkplaats contact op met Frank de Boer of Petra Bruggink: 0545 271517 of via het contactformulier.

Wij passen in ons bedrijf uiteraard alle geldende richtlijnen van RIVM, GGD en de overheid alsmede het BOVAG-protocol toe. Wijzigingen in de maatregelen zullen wij direct doorvoeren. We houden je daarvan op de hoogte.

Je bent van harte welkom

Voor vragen en inlichtingen kun je ons ook via het contactformulier op onze website bereiken.

Zie ook: Bruggink en haar extra Service

Neem contact op