Autobedrijf Nico Bruggink B.V.

Spoorstraat 7
7271 CA Borculo
Nederland

Autobedrijf Nico Bruggink beschikt altijd over een ruim aanbod van jonge occasions. Wij bieden niet alleen gebruikte Mazda’s aan, maar ook andere merken. Alle auto’s boven € 4.500 worden aangeboden met BOVAG Garantie. Ook bieden wij onze occasions aan met veelal NAP zekerheid.

 Als de auto van jouw dromen er niet bij staat, kun je ons een zoekopdracht geven en wij gaan dan op zoek naar de door jou gewenste auto. Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto?  Voor verdere info bel of app Nico Bruggink (06 835 466 94) of Menno Wolferink (06 570 608 97) of neem contact op via onderstaande link. Zij helpen je graag verder.

De pagina is niet gevonden

Bekijk het actuele aanbod of neem contact met ons op.

BOVAG garantie

De BOVAG Garantie houdt in dat jouw occasion tot 12 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren. De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de manuren. Dit geldt alleen voor gebreken die al bestonden op het moment dat u de auto kocht, plus gebreken die tijdens de garantieperiode door normaal gebruik zijn ontstaan. Er is sprake van een gebrek als de norm die de fabrikant of de wetgever stelt, wordt overschreden.

NAP zekerheid

Alle door de Rijks Dienst Wegverkeer (RDW) erkende autobedrijven in Nederland zoals Autobedrijf Nico Bruggink B.V. zijn wettelijk verplicht om de kilometer- of tellerstanden van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (tot en met 3.500 kg) te registeren. De RDW beheert het register met tellerstanden en geeft op basis van die informatie een oordeel over de juistheid van een kilometerstand. Door een tellerstand vaker te registreren, wordt de ruimte om hiermee te frauderen kleiner. Daardoor wordt een betrouwbaarder oordeel afgegeven over de reeks geregistreerde tellerstanden. Alle occasions zijn in onze werkplaats nagekeken en indien nodig APK gekeurd. Inruil en/of financiering is mogelijk.