Image
MX-30 Advantage
DE 100% ELEKTRISCHE CROSSOVER
VANAF € 375 MET PRIVATE LEASE
GELIMITEERDE ADVANTAGE-UITVOERING
Contact opnemen

Mazda MX-30 Advantage - Private Lease nu € 375 per maand

De 100% elektrische crossover van Mazda is nu tijdelijk beschikbaar in een gelimiteerde uitvoering: de Mazda MX-30 Advantage. De rijke standaarduitrusting van de MX-30 is bij de Advantage-uitvoering aangevuld met een reeks luxe, comfortabele en veilige voorzieningen.

Zo kun je zelf voor het ecologische kunstlederen interieur kiezen dat bij je past en ga je dankzij Adaptieve LED-koplampen en Mazda Radar Cruise Control altijd veilig op pad. We laten je graag kennismaken met deze gelimiteerde uitvoering.
Neem contact met ons op.

Image
Mazda MX-30

Private Lease nu vanaf € 375 per maand

De 100% elektrische crossover van Mazda is nu beschikbaar als extra rijk uitgeruste, gelimiteerde uitvoering: de Mazda MX-30 Advantage. Deze imposante, elektrische auto is opgebouwd uit duurzame materialen en bevat bovenop de rijke standaarduitrusting een reeks luxe, comfortabele en veilige voorzieningen. Zo kun je zelf voor het ecologische kunstlederen interieur kiezen dat bij je past en ga je dankzij Adaptieve LED-koplampen en Mazda Radar Cruise Control altijd veilig op pad.

Zodra je plaatsneemt, voel je eenheid met de auto. Een eenheid die je niet meer wilt loslaten. Dat hoeft ook niet, dankzij het scherpe Private Lease aanbod waardoor je de Mazda MX-30 Advantage al rijdt vanaf € 375 per maand met Mazda Private Lease, zolang de voorraad strekt! Je hoeft alleen nog maar te laden.

BROCHURE & PRIJSLIJST

Voor meer informatie verwijzen we je naar de brochure en prijslijst van de Mazda MX-30.

INTERESSE IN DE MAZDA MX-30 ADVANTAGE

Bedankt voor jouw interesse in de Mazda MX-30 Advantage. Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Type
Aanhef

DISCLAIMER

Mazda MX-30 Advantage vanaf € 34.640. Gemiddeld stroomverbruik Mazda MX-30 19 kWh per 100 km / CO2-uitstoot van 0 g/km. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde stroomverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de nieuwe WLTP-testmethodiek. Prijzen incl. BTW en kosten rijklaar maken, excl. mica/metallic (3-tone) lak en opties. Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf vanaf 28 september 2021 en met uiterlijke offertedatum 15 december 2021 en uiterlijke registratie 31 december 2021. Mazda Leasing is gerechtigd de overeenkomst eenzijdig te beëindigen indien hier niet aan voldaan kan worden. Het vanaftarief is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp en BTW. Meerprijs kilometers maximaal € 0,1576 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0315. De maandbedragen zijn exclusief stroom en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk i.c.m. het Private Lease aanbod. De Advantage is een gelimiteerde uitvoering en beschikbaar in beperkte oplage, actie is geldig zolang de voorraad strekt. Raadpleeg de Mazda dealer voor de actuele voorraad. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.