Image
Mazda6_combi_hero_crop_2019

Financial Lease

U kunt bij Mazda Financial Lease een aflossingsvrije "slottermijn" in uw financiering opnemen. Dit scheelt aanzienlijk in uw maandlasten.

Vast aanspreekpunt

Vast aanspreekpunt

Highlight calculator

Economisch eigenaar

Highlight Offerte

Scherpe offerte

Altijd actueel

Image
Showroom Autobedrijf Bruggink

Financial lease

Bij een Financial Lease financier je jouw auto, waarbij er rekening gehouden kan worden met een aanbetaling of een inruilauto. Tevens heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een bepaalde slottermijn. Je wordt direct economisch eigenaar van de auto. De BTW vorder je terug bij de Belastingdienst en de afschrijvingskosten en de rente zijn ook aftrekbaar. Je bepaalt zelf de looptijd van de maandelijkse termijnen. Alle kosten staan vast, dus je weet precies wat je betaalt.

Normaal laat ik deze voor de hand liggende vragenlijstjes altijd aan me voorbij gaan, maar als het over Bruggink in Borculo gaat wil ik daar wel iets over kwijt: al bijna 50 jaar komen we met veel plezier bij dit bedrijf, eerst bij Bruggink senior, daarna bij zoon Nico, nooit teleurgesteld en ondanks dat we elkaar goed kennen voelen we ons echt klant. Onze twee kinderen rijden Mazda en de aanhangende schoonouders inmiddels ook. En om ons heen ook nog wel wat kennissen. Dus het gevoel van een fijn bedrijf met fijne medewerkers heerst niet alleen bij ons.
Een tevreden klant
Bij Bruggink staan we voor:
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Een goede band met de klanten

Meer weten over financial lease?

Neem contact op, we helpen je graag verder.

Image

Nico Bruggink

Verkoopadviseur
Image

Menno Bruggink

Verkoopadviseur