Autoschade en ruitschade

Autoschadeherstel

Als je auto schade heeft opgelopen, staan onze autotechnici voor je klaar om de schade te herstellen. Daarnaast kunnen we je ook altijd helpen bij het invullen van het schadeformulier.

Autobedrijf Nico Bruggink kan met haar vakkundige medewerkers en moderne apparatuur alle voorkomende schades aan jouw auto herstellen. Of het nu om kleine parkeerschades gaat of om complexe schades. Wij hebben in alle gevallen een oplossing voor jou. Vraag ons daarom altijd om advies en om een begroting van de herstelwerkzaamheden.

Kleine parkeerdeukjes en hagelschade, waarbij de lak niet is beschadigd kunnen we van binnenuit verwijderen, dus uitdeuken zonder spuiten.

Gaat het om iets grotere schades, waarbij ook de lak is beschadigd dan passen we zogenaamde Spotrepair toe. Hierbij wordt de deuk eerst gerepareerd of geplamuurd en daarna wordt dat deel gespoten. Omdat alleen het bewerkte deel wordt gespoten, scheelt dit aanzienlijk in tijd en dus ook in kosten. Spotrepair is niet op alle delen van je auto toepasbaar en slechts geschikt voor niet al te grote schades.

Bij complexe schades heb je niet alleen schade aan de carrosserie, maar moeten mogelijk ook andere delen van de auto worden hersteld. Ook hiervoor kun je natuurlijk bij ons terecht.

Wij werken onder BOVAG voorwaarden: wij geven garantie op de uitgevoerde herstelwerkzaamheden. Dit betekent geen waardevermindering van jouw auto en behoud van de fabrieksgarantie op de carrosserie.

Image
Autoschadeherstel
Autoschadeherstel

Ruitschadeherstel

Ook ruitschade wordt bij ons vakkundig hersteld met garantie op het uitgevoerde ruitherstel. Een sterretje in de voorruit is vaak nog te repareren en dit is in alle gevallen goedkoper dan een nieuwe voorruit. Als je verzekerd bent tegen ruitschade is een sterreparatie meestal kosteloos. Als de ruit vervangen moet worden dan betaal je vaak een eigen risico. De hoogte van dit eigen risico verschilt per verzekeringsmaatschappij.

In alle schadegevallen behartigen wij jouw belangen bij schade-experts en verzekeraars, met wie wij goede relaties onderhouden. Daarnaast kun je rekenen op een vervangende auto (exclusief brandstof) of op onze haal- en brengservice.

Nadat de herstelwerkzaamheden zijn afgerond, staat de auto weer gewassen en schoongemaakt voor je klaar. We houden namelijk niet van half werk.

Voor herstel van jouw auto- of ruitschade ben je dus bij ons op het juiste adres!

Download hier het Europees schadeformulier. (PDF)  / Tips voor het invullen van het Europees schadeformulier

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag. Bel 0545 – 271 517.