Werkplaats en Magazijn

Werkplaats

Om onbezorgd je auto te kunnen gebruiken is het belangrijk dat deze auto goed wordt onderhouden. Regelmatig onderhoud biedt extra veiligheid, verlengt de levensduur van de auto, geeft een hogere restwaarde en vermindert de kans op mankementen. Bovendien geeft regulier onderhoud van jouw Mazda het recht op de gratis Mazda Euro Service.

Voor alle werkzaamheden aan je auto beschikken wij over goed opgeleide, vakkundige en ervaren autotechnici, die regelmatig door middel van cursussen worden bijgeschoold. Zij werken in een efficiënt ingerichte garage en maken gebruik van professioneel gereedschap en de modernste apparatuur. Onze autotechnici zijn niet alleen goed ingespeeld op Mazda auto’s, maar zij zijn ook gewend om alle werkzaamheden aan elk ander merk auto te verrichten.
Daarnaast weten zij heel goed wat het begrip “Service” richting klant inhoudt! Wij nemen voorafgaand aan de werkzaamheden en de kosten hiervan met je door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Autobedrijf Nico Bruggink is een erkend leerbedrijf dat samenwerkt met diverse instituten voor de opleiding van autotechnici.

Onze technische dienstverlening omvat alles wat nodig is om jouw mobiliteit zo goed mogelijk te waarborgen:

  • Groot en klein onderhoud
  • Zomer of winter check
  • APK-keuringen eventueel gecombineerd met een onderhoudsbeurt
  • Reparatie en Schadeherstel
  • Wisselen van winterbanden
  • Ruitreparatie of -vervanging
  • Airco check/onderhoudsbeurt
  • Updaten van navigatiesystemen
  • Totaalreiniging van je auto (Auto reconditioning)
Image
Service - Bandenwissel

Daarnaast spelen we graag in op jouw wensen. Wil je een herinnering krijgen voor de APK of voor het wisselen van de banden? Geen probleem, wij regelen dat voor je. We kunnen ook je banden opslaan.

Voor kleine werkzaamheden of een vakantie-, winter-, of airco-check kun je terecht zonder afspraak. Wij bieden je het gemak van ‘klaar-terwijl-je-wacht’, zodat je snel en veilig de weg kunt vervolgen. Duren de werkzaamheden iets langer, dan bieden wij vervangend vervoer of kun je gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Magazijn

Het magazijn neemt een centrale plaats in binnen ons bedrijf. In dit magazijn hebben we een grote voorraad van alle onderdelen die regelmatig gebruikt worden voor onderhoud en reparatie. Maar ook hebben we daar allerlei accessoires en een grote keuze in winter- en zomerbanden. De magazijnbeheerder zorgt ervoor dat deze voorraad altijd op peil is, zodat de door jou bestelde onderdelen zo snel mogelijk geleverd kunnen worden.

Voor informatie kun je contact opnemen met het magazijn. Bel 0545 – 271 517.