Image
Mazda CX-5
IN TOPVORM
Highlight Euro
NU AUTOMAAT ZONDER MEERPRIJS
PRIVATE LEASE VANAF € 629 P/M
Contact opnemen

Mazda CX-5 - Nu met automaat zonder meerprijs

Rijd nu de Mazda CX-5: schitterend van top tot teen, met voldoende ruimte voor het hele gezin en met geweldige rijeigenschappen. Rijd je het liefst automaat? Tijdelijk doe je dat zonder meerprijs! We laten je graag (digitaal) kennismaken met deze SUV die op alle vlakken in topvorm is. Neem contact met ons op via onderstaand formulier voor meer informatie of vraag direct een proefrit aan en ervaar het ultieme rijplezier in deze krachtige SUV.

Image
Mazda CX-5

Mazda CX-5 - Nu met automaat zonder meerprijs

De Mazda CX-5 is zowel mooi als krachtig. De krachtige Skyactiv-motor is de perfecte combinatie tussen efficiëntie en kracht. En het krachtige lijnenspel volgens het Japanse Kodo design maakt hem ook sterk vanbuiten, door die typische Mazda-uitstraling. Het hoogwaardige design, de slimme technologie, de uitgebreide veiligheidssystemen en bijzonder luxe afwerking. De Mazda CX-5 is op alle vlakken in topvorm. Dat zie je ook in de uitrusting:

  • Hoog trekgewicht, 1.800 kg tot 2.000 kg
  • Rijk uitgerust en nu verkrijgbaar in drie nieuwe speciale uitvoeringen
  • Efficiënt brandstofverbruik dankzij cilinderuitschakeling
     

Geniet nu van deze luxe - zonder meerprijs - in een automaat. Je rijdt de Mazda CX-5 al vanaf € 37.590. Past Private Lease beter bij je? Met Mazda Private Lease kan dat al vanaf € 629 per maand. Je hoeft alleen nog maar te tanken.

Ben je geïnteresseerd in dit aanbod? Je kunt ons ook bereiken via WhatsApp. Klik op het WhatsApp icoon om direct een gesprek te starten.

whatsapptoken

PRIJSLIJST

Voor meer informatie verwijzen we je naar de prijslijst van de Mazda CX-5.

Mazda CX-5 prijslijst

 

INTERESSE IN DE MAZDA CX-5

Bedankt voor jouw interesse in de Mazda CX-5. Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Type
Aanhef

DISCLAIMER

Mazda CX-5 2022 vanaf € 37.590. Gemiddeld verbruik Mazda CX-5 2022 van 6,1 tot 8,0 liter per 100 km / van 16,4 tot 12,5 km per liter / CO2-uitstoot van 153 tot 182 g/km. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de WLTP-testmethodiek. Genoemde prijzen zijnincl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic/mica lak en opties. Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met aankoopdatum 29 september 2022 t/m 31 december 2022, uiterlijke registratie 31 maart 2023. Uitzonderingen hierop zijn de Mazda CX-5 Homura Limited en de Mazda CX-5 Advantage, hiervoor geldt een uiterste registratiedatum van 31 december 2022. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.